Modalitati de plata

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Magazinul online https://ecomhackers.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin transfer bancar sau ordin de plata:

Plata se poate efectua la orice banca prin ordin de plata, acolo unde detii un cont bancar sau card, utilizand conturile IBAN prezentate mai jos si foloseste ID de referinta.

Pentru plata prin TRANSFER BANCAR ONLINE poti utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit. Plata se efectueaza in conditii de siguranta maxima, prin sistemul tau de internet banking, direct intr-un cont ales de tine de mai jos si prin folosirea ID-ului de referinta.

SC ECOMBRAINS ADS
Str. Av. Petre Cretu, Nr.1A, Et.1, Cam.1, Sector 1 Bucuresti
Cod postal: 012051
Email: support@ecomhackers.ro
CUI:38074650
J40/14053/07.08.2017
RO87INGB0000999907091985 – ING Bank
RO09BTRLRONCRT0434103401 – Banca Transilvania

Online in RATE EGALE FARA DOBANDA prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru PLATA IN RATE, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de RATE dorit.

Online in RATE FARA DOBANDA prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 RATE FARA DOBANDA.

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici.

Pe site-ul nostru poti achita comenzile in RATE FARA DOBANDA, in functie de cardul tau de cumparaturi.

Posibilitatea de plata in 12 RATE egale este valabila pentru cardurile emise in Romania la bancile prezentate pe site.

PENTRU PLATA ONLINE:

 • 12RATE
 • 12RATE
 • 12RATE
 • 12RATE
 • 12RATE
 • 12RATE
 • Alege metoda de plata card de credit sau de debit, introdu datele necesare pentru a autentifica plata, alege numarul de rate daca platesti cu cardul de credit.
 • Dupa ce apesi butonul plateste, tranzactia urmeaza sa fie confirmata.

Plata pentru cursul achizitionat se face exclusiv pe site cu cardul de debit si cardul de credit in RATE FARA DOBANDA, dar si in sucursalele bancilor cu ORDIN DE PLATA cu datele contului de pe site.

Banca Transilvania

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 12 RATE FARA DOBANDA.
Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi:  STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( daca se poate pune linkul- http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere ) si platile online devin mai simple ca oricand:

Perioada de gratie de pana la 56 de zile la RATELE FARA DOBANDA.
Comision zero la toate cumparaturile.
Plati sigure pe internet
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

OFERTE

Maxim 12 RATE FARA DOBANDA la achizitionarea pe site cu cardul de credit prin bancile mentionate mai jos.

 • Banca Transilvania – programul de plata in RATE FARA DOBANDA este disponibil pentru cumparaturile pe site (exclusiv plata online), prin cardurile de credit Star de la BT: MasterCard Forte, Star Gold, Visa Gold, Star Platinum
 • Raiffeisen Bank – programul de plata in RATE FARA DOBANDA prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank este disponibil pe site prin programul Multishop – Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank Gold, Raiffeisen Bank World
 • BRD Finance – Carduri BRD Finance MasterCard participante: allinclusive BRD Finance.
 • Alpha Bank – programul de plata in RATE FARA DOBANDA este disponibil doar pentru platile online pe site prin cardul de cumparaturi Alpha Bank.
 • Garanti Bank – programul de plata in RATE FARA DOBANDA este disponibil doar pentru platile online pe site prin cardul de cumparaturi Garanti Bonus Card
 • Credit Europe Bank – programul de plata in RATE FARA DOBANDA este disponibil doar pentru platile online pe site prin cardul de cumparaturi CardAvantaj

Rambursarea sumei achitate

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data primirii cererii de catre SC EcomHackers ADS SRL. Cererile se vor efectua la adresa comunicare@ecomhackers.ro
SC EcomHackers ADS SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului daca toate detaliile necesare platii sunt gresite sau incomplete.