Calea pierduta

Toată agitația asta și nebunia cu acest model de business mi-a scos în cale tot felul de oameni și primesc din ce în ce mai des o întrebare despre care probabil e un moment bun să vorbim acum.

Cred că este timpul să amintesc de acest concept care stă la baza succesului și care se aplică atât în viața de zi cu zi, cât și în afaceri. Unii îi dau tot felul de denumiri în engleză, însă eu cred că cel mai bine poate fi descris prin câteva cuvinte: perseverență și spirit de luptător.

Sunt convins că nu se poate fără.

Eu și Alex am văzut acest drum foarte clar înainte de a fi aici cu afacerea noastră.

Când încerci să “păcălești” sistemul, când încerci să faci un ban rapid, sau când nu reușești nicicum să vizualizezi drumul în business și cum vrei să se desfășoare lucrurile, e un semn că trebuie să te pui pe treabă și să faci o schimbare de mentalitate. Toate aceste aspecte sunt indicatori ai unor oameni care nu au viață lungă în afaceri dacă nu schimbă ceva.

Un adevărat antreprenor se pregătește, studiază, acționează. Asemenea unui sportiv de performanță este disciplinat, luptă, pierde, cade, dar se ridică întotdeauna deasupra dificultăților și găsește calea spre victorie.

Dar să revin asupra întrebării, care sună cam așa: “Care este cel mai important lucru pentru a avea succes în business?”.

NU renunți până când nu reușești.

NU îți mai face planuri de rezervă.

NU te mai gândi la ce vei face dacă nu îți iese.

NU te mai îndoi de tine.

Știu că este greu. Nici noi nu am fost întotdeauna așa. Dar ne-am antrenat modul de gândire MAI MULT decât abilitățile în business.

Încetați să mai pierdeți timpul cu lucruri inutile, cu știri, cu Facebook…și începeți să citiți și să studiați cât mai multe cărți, PDF-uri, autobiografii, audiobooks, TOT.

Nu există niciun secret. Secretul stă în DISCIPLINĂ și PERSEVERENȚĂ.

Stăpânind aceste 2 aspecte o să realizați tot ce vă doriți cu afacerea voastră.

Chiar dacă mulți visăm să muncim 2 ore pe zi de pe o plajă din Maldive, să înțelegem că nu se poate ajunge acolo înainte de a trece prin “noroi”.

Multă bafta!

Mircea

Distribuie pe: